Kahve falında kapri pantolon görmek

Kahve falında kapri pantolon görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kapri pantolon gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kapri pantolon görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona kaka yapmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında kareli pantolon giymek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek güzel günlerin kapıda olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında kumaş pantolon giymek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon yakmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonu delik görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir