AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kel görmek

Kahve falında arkadaşını kel görmek

Kahve falında arkadaşını kel görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kel gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Kahve falında erkek arkadaşını kel görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kel görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını kel görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kel görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında kel doktor görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir