Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın ısırdığını görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek huzurunun kaçacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağanın konuştuğunu görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa ve kedi görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında deniz kaplumbağası sevmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir