Kahve falında kaplumbağa eti görmek

Kahve falında kaplumbağa eti görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa eti gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında kaplumbağa eti görmek sermayesini riske etmeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil büyük kaplumbağa görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek geçim derdinden kurtulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında pembe kaplumbağa görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında süs kaplumbağa görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa figürü görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir