AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın çoğaldığını görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Kahve falında hamurun çoğaldığını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarının çoğaldığını görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının çoğaldığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağının çoğaldığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir