AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek

Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek

Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, bereketli işler yapılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk kaplumbağa gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk tokalar görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk saatler görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda rengarenk çiçek görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk güller görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk hayvan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir