AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan beslemek

Kahve falında kaplan beslemek

Kahve falında kaplan beslemek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan beslemek gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında kaplan yavrusu beslemek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evde kaplan beslemek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret eder.

Kahve falında kaplan beslediğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplan beslemek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan beslemek çok büyük paralar kazanacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Kahve falında kaplanla oynamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara alamet eder.

Kahve falında kaplan öldürdüğünü görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Kahve falında vahşi kaplan görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir