AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplana et vermek

Kahve falında kaplana et vermek

Kahve falında kaplana et vermek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplana et vermek gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Kahve falında kaplana et vermek büyük başarılara kazanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan eti görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan eti yemek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kaplan görmek adının ülke dışında yayılacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplan tarafından kovalandığını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplandan kurtulmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplanla savaşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan dişi görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir