AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan eti görmek

Kahve falında kaplan eti görmek

Kahve falında kaplan eti görmek keyifli günler geçireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işlerinin de rast gideceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kaplan eti gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında kaplana et vermek sağlığının bozulmayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaplan eti yemek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kaplan eti görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanla konuşmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan ve aslan görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde kaplan görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla dost olmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında vahşi kaplan görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir