AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan ve köpek görmek

Kahve falında kaplan ve köpek görmek

Kahve falında kaplan ve köpek görmek dünya malı elde edeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan ve köpek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında köpek ve kaplan görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan ve köpek görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kaplan ve ayı görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında kaplana yemek vermek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaplanla savaşmak kötü bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve yavrusunu görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ormanda kaplan görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir