AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı bulamamak

Kahve falında kapı bulamamak

Kahve falında kapı bulamamak gelir kaynaklarının kuruyacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sebep olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında evinin kapısını bulamamak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı bulamamak zorlukların ve engellerin aşılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kapıyı bulamamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük bir yenilgi alacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük bulamamak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek bereketli yağmurlara, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yönünü bulamamak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terliğin eşini bulamamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında elbisesini bulamamak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir