AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısının çalındığını görmek

Kahve falında kapısının çalındığını görmek

Kahve falında kapısının çalındığını görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında kapısının çalındığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kapının çalındığını duymak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında kapısının çalındığını görmek malını ve parasını sağlama alacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kapısı çalınmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında otelde çalıştığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında küpenin çalındığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında müzik çalıp oynamak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir