AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek

Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek

Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, güzel günlere kavuşacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapısının çalındığını gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının çalındığını duymak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kapısı çalınmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapısının çalındığını görmek bol bol moral depolanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin eşyalarının çalındığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında evinden eşya çalındığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evinin eşyalarının çalındığını görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir