AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı kilitli ev görmek

Kahve falında kapısı kilitli ev görmek

Kahve falında kapısı kilitli ev görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapısı kilitli ev gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kapısı kilitli ev görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulur.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıya kilit takmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek maddi zarara gireceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir