AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan içeri girememek

Kahve falında kapıdan içeri girememek

Kahve falında kapıdan içeri girememek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında kapıdan içeri girememek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek ev içinde mutluluğun artacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıdan içeri girememek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek dinç kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Kahve falında pencereden içeri bakmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir