AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı üzerinde anahtar görmek

Kahve falında kapı üzerinde anahtar görmek

Kahve falında kapı üzerinde anahtar görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı üzerinde anahtar gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kapı anahtarı görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek iş konusunda kısmetin açılacağına, tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarlı kapı görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir