AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı tutmak

Kahve falında kapı tutmak

Kahve falında kapı tutmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı tutmak gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında kapı tutmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı tutmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yas tutmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında havuz balık tutmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçının elini tutmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla elini tutmak büyük kazançlar getireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah balık tutmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir