AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz balık tutmak

Kahve falında havuz balık tutmak

Kahve falında havuz balık tutmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında havuz balık tutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında havuzdan balık tutmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz balık tutmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda balık tutmak bebek sahibi olunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda köpek balığı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda renkli balık görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalettir.

Kahve falında balık ve havuz görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzdan balık yakalamak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir