AnaSayfa / Genel / Kahve falında önde oturmak

Kahve falında önde oturmak

Kahve falında önde oturmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önde oturmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında arabada önde oturmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde oturmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde oturmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın önüne oturmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine inanılır.

Kahve falında cami önünde oturmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında cam önünde oturmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir