AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında kabeyi görmeye çalışmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kapıları kapatmaya çalışmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binada çalışmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çevreye karşı itibarın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir