AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket çikolata görmek

Kahve falında paket çikolata görmek

Kahve falında paket çikolata görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında paket çikolata gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Kahve falında çikolata paketi görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir paket çikolata görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında paket çikolata görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında pakette çikolata görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata paketi almak malının artmasına, bereketlenmesine, her şeyi kuralına göre yapacağına işarettir.

Kahve falında pakette un görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paket paket süt görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sigara paketi almak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir