AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, ticarete atılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek ayrılanların kavuşacağına, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek kazançsız işler peşinde olmaya, ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalettir.

Kahve falında kapalı bir bayan görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı bayan görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı bayanlar görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir