AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi gelinlik giymek

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek içinin de rahat edeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi gelinlik görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi renk elbise giymek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi hırka giymek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giymek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi giymek düzenli bir işe girileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi mont giymek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giydiğini görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kendi işini açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir