AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı erkek görmek

Kahve falında kapalı erkek görmek

Kahve falında kapalı erkek görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, helal rızık yiyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı erkek gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında kapalı erkek görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini ona adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı gökyüzü görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yolun kapalı olduğunu görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Kahve falında kapalı göz görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir