Kahve falında kap yıkamak

Kahve falında kap yıkamak rahat bir nefes alacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında kap yıkamak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında kap yıkamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye gideceğini görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında musluk kapatmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabe inşaatı görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, çalışmalarının artacağına delalettir.

Kahve falında vana kapatmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeden su içmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Kahve falında kabeye el görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir