AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser ameliyatı olmak

Kahve falında kanser ameliyatı olmak

Kahve falında kanser ameliyatı olmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, günah ve suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pankreas kanseri görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına inanılır.

Kahve falında kanseri olduğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek kanseri olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kanser olmuş görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser birini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak kanseri olduğunu görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir