AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser birini görmek

Kahve falında kanser birini görmek

Kahve falında kanser birini görmek hayatından razı geleceğine, rahat edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser birini gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak saygı değer bir konuma çıkacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kendini kanserli görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanserli olmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser olup iyileştiğini görmek Tövbe Edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir