AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanı silmek

Kahve falında kanı silmek

Kahve falında kanı silmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanı silmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Kahve falında adet kanı silmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kanı silmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanını silmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kızlık kanını görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin kanını içmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, güleceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kanını görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Kahve falında adet kanını temizlemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir