AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kanını görmek

Kahve falında yılanın kanını görmek

Kahve falında yılanın kanını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kanını gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Kahve falında yılanın kanını görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan öldürüp kanını görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kanı görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aybaşı kanı görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kanını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Kahve falında köpek kanı görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, yollarını ayıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir