AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanepenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kanepe görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında büyük kanepe görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işarettir.

Kahve falında sarı kanepe görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında eve kanepe almak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kanepe görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Kahve falında mor kanepe görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kanepe silmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bir şeyden zarar görmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir