AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kancası görmek

Kahve falında balık kancası görmek

Kahve falında balık kancası görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kancası gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında balık kancası görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işarettir.

Kahve falında kancalı kurt görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kancalı iğne görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Kahve falında kanca görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında kancalı toka görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığına dönüşmek anne babayla ters düşüleceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük balık yemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba balık koymak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir