AnaSayfa / Genel / Kahve falında elişi işlemek

Kahve falında elişi işlemek

Kahve falında elişi işlemek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, güçten ve takatten düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elişi işlemek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında elişi işlemek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz işlemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında demir işlemek yatırımlarının kar getireceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında işleme işlemek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında halı işlemek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ana baba dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında yazma işlemek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında suç işlediğini görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında nakış işlediğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir