AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlarının çıktığını görmek

Kahve falında kanatlarının çıktığını görmek

Kahve falında kanatlarının çıktığını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine, variyetini çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında kanatlarının çıktığını gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında dişinin çıktığını ve kanadığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlarının çıktığını görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek yeni bir ortama gireceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kanatlı uçmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında elin kanadığını görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir