AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı domuz görmek

Kahve falında kanatlı domuz görmek

Kahve falında kanatlı domuz görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı domuz gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında kanatlı domuz görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı olduğunu görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin kanadığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulur.

Kahve falında bi yerinin kanadığını görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek rahatsızlıkların son bulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı kedi görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir