AnaSayfa / Genel / Kahve falında çırpı görmek

Kahve falında çırpı görmek

Kahve falında çırpı görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, mal ve para kazanılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında çırpı gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Kahve falında çalı çırpı yakmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında çırpı toplamak refah düzeyinin yükseleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çırpı görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir