AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına acımak

Kahve falında düşmanına acımak

Kahve falında düşmanına acımak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hayata küseceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işlerinde verimin artacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, şifa edineceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanına acımak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında düşmanına acımak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acıbadem yemek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında canın acıdığını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında parmağı acımak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acıdan ağlamak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hayvanlara acımak mutsuz olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında acıdan bağırmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında acıdan kıvranmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir