Kahve falında adam tokatlamak

Kahve falında adam tokatlamak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, mutluluğa ve neşeye, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında adam tokatlamak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında adam tokatlamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tokatlamak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini tokatlamak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında hanımını tokatlamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında eşini tokatlamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında kızını tokatlamak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocayı tokatlamak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısını tokatlamak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top