AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını tokatlamak

Kahve falında kızını tokatlamak

Kahve falında kızını tokatlamak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını tokatlamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kızını tokatlamak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak gücünün azalacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi tokatlamak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tokatlamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını tokatlamak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek tokatlamak işlerin artacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Kahve falında anne tokatlamak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir