AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tokatlamak

Kahve falında bebek tokatlamak

Kahve falında bebek tokatlamak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, köşeye sıkıştıracağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek tokatlamak gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında bebek tokatlamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak dertlerinin sona ereceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını tokatlamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan tokatlamak yol kat edeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini tokatlamak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tokatlamak takdir edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kendini tokatlamak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir