AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kan görmek

Kahve falında kedi kan görmek

Kahve falında kedi kan görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hile ile mal elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kan gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kedi ve kan görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işarettir.

Kahve falında kan ve kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde kedi görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kan görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalettir.

Kahve falında her yerin kan olduğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda kan görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, aradaki buzları eriteceğine yorulur.

Kahve falında kıyafette kan görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvette kan görmek hırpalanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir