AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan portakal görmek

Kahve falında kan portakal görmek

Kahve falında kan portakal görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan portakal gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kan portakalı görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kan portakalı yemek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kan portakal görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal tatlısı yemek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal fırlatmak bekar ise evleneceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında elma ve portakal almak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında portakal ağacı görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında portakal bahçesinde olmak küslüklerin biteceğine, borçlanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir