AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan portakalı görmek

Kahve falında kan portakalı görmek

Kahve falında kan portakalı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yeni işlerin geleceğine, güzel haberler alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına inanılır.

Kahve falında kan portakalı gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında kan portakalı yemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kan portakal görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kan portakalı görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında portakal mandalina yemek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ve portakal görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil portakal toplamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerdeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir poşet portakal görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir