AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan parçaları görmek

Kahve falında kan parçaları görmek

Kahve falında kan parçaları görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında kan parçaları gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında kan parçası düşürmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında kan parçaları görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kan parçası görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda et parçası görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan parça koparmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parçalanarak ölmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyansın parçalandığını görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir