AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan kusan birini görmek

Kahve falında kan kusan birini görmek

Kahve falında kan kusan birini görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kan kusan birini gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ayağından kan aldırmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet etmektedir.

Kahve falında diş kan görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kan ve silah görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan kan aktığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını kanlar içinde görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kan duymak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kan revan içinde görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi üzerinde kan görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir