AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üzerinde kan görmek

Kahve falında kendi üzerinde kan görmek

Kahve falında kendi üzerinde kan görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi üzerinde kan gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kan tahlili yapmak yaşamının uzun olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kanlar içinde görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek üzgün ve hasta olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kan birikintisi görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakta kan görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında ilişkiye girip kan geldiğini görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kan içinde boğulmak yenilenme yaşayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan portakalı görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir