AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan görmek

Kahve falında kan görmek

Kahve falında kan görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kan gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında kan duymak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine kan damlamak hak yolunu bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerini kanlanmış görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kan çıbanı görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında durmayan kan görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömleğinde kan görmek hem itibar edineceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hastanede kan görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında kan görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir