AnaSayfa / Genel / Kahve falında durmayan kan görmek

Kahve falında durmayan kan görmek

Kahve falında durmayan kan görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, dinden çıkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yarınlarına inanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında durmayan kan gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında burun kan görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kan kusarken görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan ve idrar görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında klozette kan görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında kan bulaştığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kan görmek engel tanımayan biri olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir