AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla yola gitmek

Kahve falında kamyonla yola gitmek

Kahve falında kamyonla yola gitmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonla yola gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Kahve falında kamyonla yola gitmek itibar kazanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon kasasında gitmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon üstünde gitmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyona binip gitmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonun üstünde gitmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında kamyonla gitmek büyük tartışmaların yapılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir