AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla geri geri gitmek

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kamyonu geri geri görmek saygı göreceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geri geri kamyon sürmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalettir.

Kahve falında otomobille geri gitmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında geri giden araba görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet eder.

Kahve falında geriye gitmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir