AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla gitmek

Kahve falında kamyonla gitmek

Kahve falında kamyonla gitmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyonla gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Kahve falında hızlı giden kamyon görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kamyonla gitmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonda gitmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon kasasında gitmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyona binip gitmek güven kaybına uğrayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kamyonla yola gitmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir